BlackBerry 101

BlackBerry Learning Center

Tarif Promo Axis BlackBerry

Promo Tariff
Normal User
Daily : 3.900
Weekly : 25.000
Monthly : 100.000

Included PPN
No minimum balance
Register to : *222#

Pre-registration User
Monthly : 70.000 for first 3 months
After that, back to regular tariff

Included PPN
No minimum balance
Register to : via AXIS Center / Call Center

About these ads

Single Post Navigation

20 thoughts on “Tarif Promo Axis BlackBerry

  1. shanda on said:

    How about the signal of axis for blackberry?.
    Is it good?

  2. never tried. My number purchased from axis until now can’t be used they promised giving back my money

  3. Mas alex kalau saya mau ganti ke axis gimana caranya yah? Skrg saya pake bbtelkomsel.. Langkah2nya apa saja apakah mesti release pin dulu?

  4. unknown on said:

    the signal is not good
    you bring it to puncak or outside jakarta, you’ll experience no signal (sos)
    for signal, telkomsel is the best
    xl and im3 is not so bad

  5. axis signal nya payaaah,ayodong perkuat signal axis. biar bb ku langganan di axis.ahaha

  6. Capocl79 on said:

    Tergantung daerahnya x ya.. Ditempatku telkomsel,xl,indosat sinyal parah banget, yg kenceng tu axis. Thank’s

  7. Axis is very bad signal, only blank signal i’ve got.

  8. nimbrung ya..

    aku akai axis BB worry free jalan2 aja kok..memang di beberapa tmpt SOS cm..fine2 aja kok smp skrg masih ok2 aja blum nge bete -in

    tx..

  9. Gw prnah pkek axis wktu bru prama kli kluar sinyal nya parah bgt bnr2 parah ga da snyal sm skli.tp skrg gw mau nyoba lg ertarik ma paket blackberry nya klo harian dan mingguan brp ya?

  10. Kalo ane ni di batam signal axis ok ok aja cos daerahnya mang kecil sih so ane pake axis to my bb

  11. kalua aku tetep pakai axis sinyal kuat gw tambah attena di BB ku…panjang attenanya 1 meter cukup hahhaha….mu coba?

  12. Ah Leong on said:

    Axis has the cheapest plans in town.

    Telephone and sms tariffs are almost the same as those of CDMA providers.

    Axis’s blackberry unlimited plan has unbeatable price of Rp100,000/month.

    However this provider has very bad signal everywhere in Indonesia. You don’t have to go to kampong to experience no signal. Even in Taman Anggrek Mall there is no signal, including my house in Jakarta Barat.

    I ask myself, this question. Yes, the plans are the cheapest….but if a provider has no signal everywhere, what is the use? Isn’t it the same as no service and i am throwing my money away every month. what if an important call or message need to reach but couldn’t because of bad signal.

    I think it lies with the morality of the provider to start their service when they are no ready with infrastructure. It is like selling houses during marketing stage, the developer collect your downpayment then start to build the house.

  13. anna_0401 on said:

    guys…mw nanya d…

    kan klo qta pake axis yg unlimited harian itu harganya 3900…tp koq pulz gw berkurang terus ya??
    itu knp c???

    gila semenjak pemakaian itu gw ud abis 40rb cm buat 3 hari…padahal gw ga pake buat telp ato sms….

    itu knp ya??ada yg tw ga??

  14. shasalea on said:

    For anna, gue juga pernah ngalamin gt juga, eh ternyata gue salah masuk browser, mungkin waktu kamu masuk ke browser ke axis world, jangan klik situ kalo kamu sudah langganan axis bb worryfree,kamu masuk ke browser disampingnya( kalo di bb gue ya) yang tertulis BROWSER saja, nah itu layanan bb yang free dari axis (3900,30000,120000) dan kamu ga dipotong lagi dari axis. Ok, moga2 bisa bantu kamu ya, GBU

  15. rizqi dwi on said:

    Lum brani pake axis ahh..
    Bsk2 aja kalo axis udah ulang taon yg ke 20 thn.

  16. dookie on said:

    Gua pake axis baru 1 bln,di Jkarta sich Jozz banget,but pas gua bawa ke daerah jawa tengah kok Lemot Banget sinyalnya,,,,Mohon Axis Sinyalnya di perkuat or tambah Pemancar aja…okay

  17. Apa memperkuat signal itu gak perlu biaya???? apa mbokmu mau modalin??

  18. saya sdah pake axis 2 bulan dan merasa bingung katanya gratis sms dan telpon 5000menit kesesama axis tapi kok selalu berkurang pulsanya setiap saya nelpon,murah sih paketnya klu begitu kembali pada yang lama lagi deh,habis bingung

  19. Pingback: alfamart minimarket

  20. Pingback: my blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 69 other followers

%d bloggers like this: